Så...

...var fjärde ljuset tänt! :)
Och jag bjuder er på en vaaacker sång till det

(Svarat på din kommentar i förra inlägget Gugge :))


Bloggen = JULPYNTAD! :)

Glaaaaaad Lucia också!
Men hela dagen har ju gått nu ;P

Jag tyckte i alla fall att det var så TRÅKIGT att gå in på min mörka gråa blogg... och att blogga överhuvudtaget. Har inte ens haft nån lust att lägga ut nästa projektbild, så jag har valt att göra andra saker. Den här headern tog ju lite tid tex ;) Faktum är - att när jag hade suttit och jobbat med den i Photoshop, i flera timmar (!) stängde programmet bara ned och jag insåg att jag inte ens sparat projektet EN gång... så det var bara att börja om.

Hur som helst - nu när det är julpyntat här ska jag se om lusten kommer tillbaka :) Jag vill ju egentligen komma ikapp så fort som möjligt! xD LOL Men jag behöver nog lite "pepp"... för själva projektet är inte roligt längre! ;P Många bilder blir ärligt talat "rekonstruerade" ;O :) Men det är okej för min del. Jag lyckades ju faktiskt hålla det uppe under den "jobbiga perioden" (bloggpausen) även fast det kändes som den minst viktiga saken i världen då.

Också en sak till - envägskommunikation är också TRÅKIGT, så in med lite kommentarer nu! ;) Vad som helst! :D

C U!

(och på vägen ut sjunger jag: Saaanktaaa Luciiiaaa, skääänk miiig en tiiiaaa. Tiiiaaan vaaar traaasiiig, luciiiaaan vaaar knaaasiiig!)


'

RSS 2.0